Forskellene mellem lithiumjernfosfatbatteri og ternært lithiumbatteri

Forskellene mellem lithiumjernfosfatbatteri og ternært lithiumbatteri er som følger:
1. Det positive materiale er anderledes:
Den positive pol på lithiumjernfosfatbatteriet er lavet af jernfosfat, og den positive pol på det ternære lithiumbatteri er lavet af ternære materialer.

2. Forskellig energitæthed:
Energitætheden for lithiumjernfosfatbattericelle er omkring 110Wh/kg, mens den for ternære lithiumbattericelle generelt er 200Wh/kg.Det vil sige, at med den samme vægt af batterier er energitætheden af ​​det ternære lithiumbatteri 1,7 gange det for lithiumjernfosfatbatteriet, og det ternære lithiumbatteri kan give længere udholdenhed for nye energikøretøjer.

3. Forskellig temperaturforskel effektivitet:
Selvom lithiumjernfosfatbatteriet kan modstå høje temperaturer, har det ternære lithiumbatteri bedre lavtemperaturmodstand, hvilket er den vigtigste tekniske vej til fremstilling af lavtemperaturlithiumbatterier.Ved minus 20C kan det ternære lithiumbatteri frigive 70,14% af kapaciteten, mens lithiumjernfosfatbatteriet kun kan frigive 54,94% af kapaciteten.

4. Forskellig opladningseffektivitet:
Ternært lithiumbatteri har højere effektivitet.De eksperimentelle data viser, at der er lille forskel mellem de to ved opladning under 10 ℃, men afstanden vil blive tegnet ved opladning over 10 ℃.Ved opladning ved 20 ℃ er det konstante strømforhold for det ternære lithiumbatteri 52,75%, og det for lithiumjernfosfatbatteriet er 10,08%.Førstnævnte er fem gange af sidstnævnte.

5. Forskellig cyklus levetid:
Cyklustiden for lithiumjernfosfatbatterier er bedre end for ternært lithiumbatteri.
I modsætning hertil er lithiumjernfosfatbatteri sikkert, lang levetid og modstandsdygtig over for høje temperaturer;Det ternære lithiumbatteri har fordelene ved lav vægt, høj opladningseffektivitet og lav temperaturmodstand.

Normalt bruger vi lithiumjernfosfatbatteri til energilagring, fordi det er mere kraftfuldt og sikrere og længere levetid.

产品目录册-中文 20180731 转曲.cdr

Indlægstid: Jan-03-2023